El nostre objectiu prioritari és reduir el risc i la sinistralitat laboral mitjançant un servei integral i personalitzat adaptat a les necessitats del client. Això comporta importants beneficis econòmics als nostres clients.

Peradejordi està a l’avantguarda de les tècniques de seguretat i com a consultoria tècnica oferim un producte integral que ens permet estar capacitats per abastar els diferents camps de l’enginyeria, elaboració d’estudis i projectes, tècnics, prevenció de riscos, autoprotecció, seguretat industrial, certificacions, salut, formació tècnica laboral i investigació de sinistres.

El nostre equip humà disposa d’enginyers, químics, biòlegs, arquitectes tècnics, metges, psicòlegs, fisioterapeutes, tècnics competents en plans d’autoprotecció, tècnics superiors de prevenció de riscos, etc. tot això complementat amb un instrumental d’última generació.

Així mateix, Peradejordi és una entitat acreditada per l’Autoritat Laboral per actuar dins de l’àmbit nacional com a Servei de Prevenció Aliè (Acreditació Definitiva Nº SP-066-B) en les especialitats de Seguretat en el Treball, Higiene Industrial, Ergonomia i Psicosociologia Aplicada i Medicina del Treball.

La constant innovació de l’empresa ens permet fer ús d’eines informàtiques amb capacitat de gestionar la seguretat d’una manera molt més pràctica i assequible per facilitar les accions del client.

Partners

abp investigacion de siniestros

ABP Investigación de Siniestros

ABP és una empresa especialitzada i referent en el sector en el qual la activitat principal consisteix en la investigació del origen i causes d’incendis i explosions en diferents escenaris.

logo asprecat

Asprecat

L’Associació Catalana d’Entitats Preventives Acreditades (ASPRECAT) és la associació més representativa dels Serveis de Prevenció Aliens en l’àmbit de Catalunya.

Escola de Prevenció i Seguretat Integral de la UAB

L’Escola de Prevenció i Seguretat Integral (EPSI), adscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona i ubicada al campus de Bellaterra, ofereix estudis universitaris en l’àmbit de la prevenció i la seguretat integral.

Tecnocampus Mataró-Maresme

La Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme és l’entitat pública encarregada de gestionar el parc tecnològic i universitari TecnoCampus. Promoguda per l’Ajuntament de Mataró, és una fundació de dret privat amb vocació de servei públic en l’educació i en el desenvolupament empresarial.

Clúster de Seguretat contra Incendis

El Clúster de Seguretat contra Incendis de Catalunya (CLUSIC) és una Entitat que neix per la iniciativa d’empreses especialitzades en seguretat contra incendis amb la voluntat de cooperar per augmentar la seva competitivitat mitjançant la internacionalització, la investigació i el desenvolupament de projectes conjunts.

NEM – Negoci Empresa Mataró

Nem – Negoci Empresa Mataró és l’entitat associativa territorial que agrupa empreses de: comerç, restauració, serveis… I manté com a principals objectius, l’organització d’iniciatives i activitats encaminades a la promoció empresarial del sector i la dinamització comercial d’aquesta ciutat.

Pymelegal

PymeLegal és una consultora especialitzada en protecció de dades i propietat intel·lectual. Són un multidisciplinar integrat per advocats experts en privacitat i enginyers, amb una àmplia experiència en aquest àmbit i formats en despatxos de reconegut prestigi. Ofereixen diferents modalitats de servei adaptades a les necessitats de cada client.